Nu har jag fotat, och vill vara med i Bosses färglek. Bosseliden.wordpress.com  som tagit fram denna lek. Har valt färgen svart. Av många anledningar men den störste av bekvämlighet. Nr1 våran postlåda, i svart plåt, innan en vit i trä som någon av barnen gjort. 

Nr2 min egna fina bil. Den första nya bil någonsin. Kan berätta ett exempel hur det varit. Min man har fixat det mesta själv.men tröttnat, skönt. En hammare vid förarsätet var inget ovanligt, där knackar du så går den igång. Skönt att slippa.  


Nr3 min cykel, älskar den. Köpte begagnad för två år sedan, den har det trampat runt med på alla småvägar här runtomkring

 

Nr4 en leksak, det var värre i svart. Men däcket i hagen är hästarnas leksak, hoppas det duger🐴😀 

Nr5 blomlåda, kände mej som en detektiv när jag fotade denna blomlåda mitt på torget. Fick minnen från barndomen när man lekte kitty, gick bland husen och letade efter konstiga saker. 

Nr6 dörr, stannade utanför min grannens hus och fotade hans garageport. 

Nr7 fasad, inte heller så svårt, min systersons husfasad, var där idag på kalas. 

Nr8 fritt val det får bli denna fina gamla hästvagn. Den har nog varit med om en del. Hittade den under en massa hö halm och bråte när vi flyttade upp hit. 

Nr 9 klädesplagg blir på gubben min som tar en paus i arbetet. 

Nr10 sångtext  gamle starten kamrat på vida färden,gamlesvartenden bästa här i världen,när din vandrinsväg är över väntar gröna ängar klöver på dej min trogna gamle vän. Hoppas jag klarat detta nu.