Tema, gula vårblommor.

Nr1 tvillingar 

Två pingsliljor.det är två, 

Nr2 trillingar  

Gula maskrosor.

Nr 3 fyrlingar  

Vet inte vad dom heter, två knoppar, två utslagna.

Nr fyra femlingar, är fem, svårt att få med på bild, hela bilden ibland 

Nr fem sexlingar 

Gullvivor.

En pinsam sann historia. På Coop där jag bor för ca tre år sedan när det var min tur att betala hände följande. Såg att jag var iakttagen av kassörskan innan i kön. När det blev min tur, men jag måste bara få säga, såg reklamen på tv du var med i, så bra du var. Jag tappade hakan, kom av mej helt.  Till slut, men jag har inte varit med i någon reklamfilm, hon  ,  jo men det var du!! Till slut förstod hon att det inte var jag. Lång kö, någon mera som sa, jo men hon har rätt jag såg dej också. Så himla pinsamt att stå där och försöka förklara att det inte var jag.  Det var en reklamsnutt om kor och bregott.  kramar