Nr1 när jag var liten så samlade jag på idolkort,hade massor på olika  


filmstjärnor, detta höll vi på med hela rasterna. Samlade även på frimärken, det var min morbror som inspirerade mej. Har tänkt att gå till någon som kan detta, kanske kan man bli rik, hihi 

Nr2 älskade hästar och gör, men inte lika modig längre. Förr gick jag på ridskolor, red dressyr hoppade hinder och var ganska duktig. Nu är det någon gång ibland jag sitter upp i sadlen.Men älskar att promenera med dom pyssla och allt det där runt omkring. Stå och höra när dom tuggar hö, så mysigt.  

Nr3 musik, kan nog inte leva utan musik. Idag nästan allätare, men i ungdomen, Elvis, Gilbert sullivan Beatles ja några av favoriterna. Har med mej musiken från barndomen, mamma sjöng i körer och spelade instrument, även pappa. Min mormor var en riktig sångfågel. Mina döttrar är också sångfåglar, den äldsta sjunger i sin mans band och har snart en egen skiva. Musik är en stor del i livet.  

Dessa två är inramade och hänger på min vägg. Nr4 det får bli skogen naturen  .  När man var liten var det inte alltid så kul att följa med  på blåbärsplockningarna, tur det var matsäck med. Men det är rogivande och avkopplande att gå där och filosofera.  

Ett av dom stora skogsintressena. Nr5 springa runt på loppisar och secondhand är skitkallt. Alltid hittar man något man fixa till eller måla. Sist köpte jag ett, tror det heter, kommer inte ihåg, men liknar biljard. Man skjuter ner sin färg på klossarna på sin sida. Använder en påk. Hade ett sådant när jag var liten, tyckte det var jättekul. Nu spelar vi det med barnbarnen. Hittade också ett hockeyspel,  även det jättekul. 

Tack Bosse för detta roliga påhitt.