Just så kan man kalla byn jag bor i. Här har min mamma vuxit upp. Har en bild där hon bodde, dom hyrde huset, ägaren sålde det, då hade min mormor och morfar ej råd att köpa. Byggde sej ett hus bara en bit ifrån. Ska också säga att ca 100,200m ifrån där jag bor, är min morfars föräldra gård, där bor idag en härlig familj med hästar. Hans yngre broder tog över det huset, därav det andra dom hyrde. 

 Detta huset var det som såldes.

 

Bakom ladan ligger ett hus, det är i början av bygatan, där var jag ofta med som barn, hos tant Gunhild, hon var bäst på att göra ostkaka. En härlig go rund gumma. Alltid med förkläde och scarf på huvudet. 

 

I Detta lilla torp bodde farbror Ernst, alltid glad, social och älskade barn även han. Detta var en stor del av mitt liv tillsammans med mamma. 😊 Blev nostalgisk efter vår sparkrunda texas och jag. 

 

I detta hus bodde ett original, så snäll, han hade en get som husdjur. Träffade senare i livet en thailändska, äldsta dottern fick ofta åka med dom till skolan i deras epatraktor, då hon inte hann till bussen. 

Har nu själv snart bott här i 20år. Lite längre upp i bygatan, här är vi sex hushåll som bor. Min mamma har varit på julgransraskningar i dessa hus. 

Själv har jag vuxit upp mitt i centrum. Men älskar livet på landet. Närheten till skog djur, allt kommer så nära med naturen. 

Ha en härlig vecka och va rädda om varann, kramar