Vissa är rika vissa är fattiga. Så har det alltid varit och kommer alltid att vara. Om jag går till mej själv, så är jag svensken lagom, får prioritera mina val. Blir frustrerad över att tiggeri ska bli förbjudet. Vet att många långt ifrån håller med mej. Problemet måste lösas på politisk nivå i hemländerna  . Jag skulle gjort detsamma för mina barn och familj. Ingen gör detta frivilligt, har man familj och barn så vet man hur stor den kärleken är att dom ska ha det bra. Allt har en baksida även detta, så är det med allt. Men med lite medmänsklighet, kärlek så klarar vi oss så mycket bättre. Vi måste ha förståelse för att det ser ut på detta sätt, att vara född i Sverige är något jag är oerhört tacksam över, frihet att få vara mej själv med mina egna livsåskådningar. Det kan bli ännu bättre för utsatta människor,  hemlösa även i Sverige. Kände att jag var tvungen att skriva av mej lite. Kramar till er.  


Blev äcklad när jag läste om den där snuskigt rika snubben som har boende för flyktingar, så illa skött att dom får sova ute.  Själv lever han som Joakim von anka. Herregud om man hade dessa pengar, skulle satsa på allaktivitetshus med även boende och arbeten runtom i Sverige. Men tyvärr så har ju dom som han en skrynklig oanvänd hjärna.  

Kram till alla mina fina vänner 💝